Mirage

Forum Komunitas Pertanian Indonesia Agroteknologi

24 Jan 2017 - 19:06 WIB

Forum dan Komunitas Pertanian Indonesia – Agroteknologiwebid În Evul Mediu, atât în ​​lumea islamică și în Europa, agricultura a fost transformată cu tehnici îmbunătățite și răspândirea plantelor de cultură, inclusiv introducerea de copaci de zahăr, orez, bumbac și fructe, cum ar fi portocaliu spre Europa prin intermediul Al- Andalus. După 1492, schimbul columbian a adus recolte Lumea Nouă, cum ar fi porumbul, cartofii, cartofii dulci și manioc în Europa și culturile Lumii vechi, cum ar fi grâul, orzul, orezul și napi, și efectivele de animale, inclusiv cai, bovine, ovine și caprine către cele două Americi . De irigare, rotația culturilor și a îngrășămintelor au fost introduse în curând după Revoluția neolitică și a dezvoltat mult mai mult în ultimii 200 de ani, începând cu Revoluția Agricolă Britanică. Din 1900, agricultura în țările dezvoltate, și într-o măsură mai mică, în lumea în curs de dezvoltare, a înregistrat creșteri mari ale productivității muncii umane a fost înlocuită cu mecanizare și asistate de îngrășăminte sintetice, pesticide și reproducere selectivă. Metoda Haber-Bosch a permis sinteza de îngrășământ azotat de amoniu la scară industrială, a crescut foarte mult randamentul culturilor. Agricultura modernă a ridicat probleme politice, inclusiv poluarea apei, biocombustibili, organisme modificate genetic, tarifele și subvențiile agricole, ceea ce duce la abordări alternative, cum ar fi mișcarea organică.

Egiptenii antici, a căror agricultură a depins exclusiv de Nil, îndumnezeit râu, s-au închinat, și a înălțat-l într-un mare imn. Curtea imperială chineză a emis numeroase edicte, declarând: Agricultura este fundamentul acestui imperiu. Egiptean, mesopotamiene, chineză, și s-au arat Inca Împărații câmpuri ceremoniale, în scopul de a arăta exemplu personal pentru toată lumea. Forum dan Komunitas Pertanian Indonesia – Agroteknologiwebid


TAGS


-

Author

Salam Kenal! Kegiatan rutinitas menangani importasi suatu perusahaan otomotif yang cukup ternama tidak menyurutkan saya untuk nge-blog. Selain itu, meski tidak memiliki latar belakang 'web desainer' yang memadai tapi saya selalu berusaha untuk bisa membuat tema, terutama tema Blogdetik, dengan sebaik mungkin.